VARFÖR FEMTON?

Framtiden är komplex och diversifierad.

Framtiden är hållbar och jämställd.

Framtiden är full av möjligheter om vi vågar ta steget och fånga dem.

Jag startade femton som en lösning på flera av de utmaningar jag sett under mina år i fastighetsbranchen. Rutiner som rullar på i gamla hjulspår trots att vi vet att vägen inte leder till målet. Kortsiktiga vinster och allt för smala perspektiv som leder till exkludering och skapar nya problem längre fram. Inlåsningseffekter på arbetsmarknaden som gör att många fantastiska idéer aldrig ens blir utvärderade eftersom innovatören sitter fast i systemet och inte vågar ta klivet.

- Femton är platsen för dig som vill ställa om till hållbara affärer men som inte vet riktigt vad du behöver göra eller hur du ska göra. Vi gör det tillsammans!

- Femton är också platsen för dig som har en idé men inte vet om du kan förvandla den till en hållbar affär. Låt oss utforska möjligheterna!

- Sist men inte minst är Femton din bästa partner för att utveckla långsiktigt hållbara fastigheter som genererar intäkter och skapar precis den plattform dina kunder behöver för livet. Våga leda utvecklingen!

Image by Theodor Vasile
 
Globala-Malen-logga-horisontell.jpg

Femton arbetar i linje med de globala målen för hållbar utveckling. Vi tror på en framtid där det finns plats för alla att utveckla och utvecklas. Därför är vårt mål att skapa förutsättningar för denna framtid - Tillsammans med dig!